Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звіт поліцейського офіцера Печеніжинської громади за 2023 рік

Засідання
13.02.2024
Поліцейський офіцер громади Володимир Гуцуляк провів звіт перед виконавчим комітетом селищної ради про виконану роботу та вжиті заходи із запобігання правопорушень в минулому році.
 
У звіті були вказані основні напрямки діяльності поліцейського офіцера громади, а саме: профілактична робота, охорона публічного порядку, надання допомоги жителям громади з різних питань, криміногенна ситуація на території громади, скоєні адміністративні та кримінальні правопорушення.
 
Під час звіту правоохоронець доповів про різні види шахрайства, які є особливо актуальними на даний час, про можливі способи захисту від майнових злочинів та про те, як не стати об'єктом злочинних посягань.
 
На завершення зустрічі було зазначено, що тільки об’єднання зусиль, співпраця та взаємодія органу місцевого самоврядування, поліції та жителів громади приводять до позитивних результатів.
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше