Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зустріч з командою експертів незалежної організації Social Impact

Новина
18.04.2019

Відбулася зустріч з командою експертів незалежної організації Social Impact (SI) щодо проведення оцінювання ефективності проекту сприяння місцевому врядуванню (Local Governance Project) в Україні. 

Мета цього незалежного оцінювання полягає в тому, щоб перевірити логіку розробки дизайну проекту місцевого самоврядування, оцінити рівень співпраці між виконавцями проекту і окреслити необхідні зміни в роботі проекту для підвищення рівня його ефективності. 

Селищний голова, працівники виконавчого комітету та заступник голови  Молодіжної ради поділилися своїми думками та досвідом співпраці Печеніжинської ОТГ із проектами USAID DOBRE та PULSE. Розказали свої загальні успіхи та бачення щодо майбутньої співпраці.

Експерти зазначили, що дані, отримані під час оцінювання, слугуватимуть основою для покращення підходу до реалізації проекту місцевого самоврядування у майбутньому.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше