Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зустріч щодо міжмуніципального співробітництва

ЖКГ
06.02.2020

Сьогодні, 6 лютого, відбулася трьохстороння зустріч з представниками Печеніжинської, Нижньовербізької об’єднаних територіальних громад та представником Програми DOBRE Мариною Дудяк. Зміст зустрічі – обговорення виконання «Договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань».

Голова Печеніжинської селищної ради ОТГ Ігор Довірак наголосив на необхідності використання можливостей міжмуніципального співробітництва. «Співпрацюючи між собою, громади отримують взаємну вигідну користь – це реальна можливість спільно вирішити потреби, які актуальні для наших громад» – сказав Ігор Довірак.

По закінченню зустрічі всі учасники погодилися, що спільна робота і є  стратегічною у партнерській співпраці з донорською програмою DOBRE , яка здійснює технічну допомогу, спрямовану на підтримку розвитку  громад.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше