Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зустріч керівників закладів загальної середньої освіти, працівників відділу освіти, молоді та спорту Печеніжинської селищної ради та відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму Нижньовербізької сільської ради

Новина
29.12.2021
У залі засідань Нижньовербізької сільської ради відбулася зустріч керівників закладів загальної середньої освіти, працівників відділу освіти, молоді та спорту Печеніжинської селищної ради та відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму Нижньовербізької сільської ради.
 
Перед присутніми з привітальним словом виступив голова Нижньовербізької сільської ради Ярослав М’якущак. На спільній зустрічі підбили підсумки проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін у 2021-2022 навчальному році, які тривали з 4 листопада по 18 грудня 2021 року.
 
В олімпіадах з 16 навчальних дисциплін взяли участь 273 учасники закладів загальної середньої освіти Нижньовербізької та Печеніжинської громад. Учасники ІІ етапу олімпіад виявили свої знання з теорії, вміння застосовувати їх у стандартних і нестандартних умовах, давати правильне обґрунтування отриманих результатів.
 
Свідченням цього є 125 переможців, з них:
  • І місце – 42 учасники🥇
  • ІІ місце – 41 учасник🥈
  • ІІІ місце – 42 учасники🥉
Найбільшу кількість переможців підготував Ковалівський, Сопівський та Нижньовербізький ліцеї. Начальники відділів освіти вручили квіти керівникам цих закладів. Бажаємо перемоги на ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше