Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зробіть внесок у громадське здоров’я - вакцинуйтеся!

Засідання
22.10.2021
Сьогодні 22 жовтня, Печеніжинську селищну раду відвідали представники Коломийської районної державної адміністрації, керівництво Коломийського районного центру первинної медико-санітарної допомоги, які зазначили, що побороти пандемію та повернутися до звичного життя ми можемо тільки завдяки вакцинації.
 
Головний лікар АЗПСМ селища Печеніжин Святослав Макар, закликав усіх мешканців вакцинуватися: "Щеплення - це єдиний ефективний спосіб вберегти себе та своїх рідних від коронавірусної хвороби. Вакцинація - це уже не вибір кожного, це громадський обов'язок".
 
На території нашої громади, в амбулаторії загальної практики сімейної медицини селища Печеніжин, діє стаціонарний пункт вакцинації, в жителів є можливість вибрати, якою вакциною робити щеплення.
 
Записатися на вакцинацію можна в свого сімейного лікаря або в медичної реєстраторки Гаврилюк Марії Василівни за телефонами (03433)64-4-24 та 097 826 1728.
 
За посиланням ви зможете переглянути прямий ефір зустрічі та знайти відповіді на свої запитання⤵️
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше