Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Печеніжині відбулись змагання майбутніх Олімпійців

Спорт
17.04.2019

16 квітня 2019 року на базі Печеніжинського ліцею було проведено спортивно-масовий захід «Олімпійське лелеченя». У змаганнях взяли участь команди сформовані з учнів 6-8 класів закладів загальної середньої освіти Печеніжинської об’єднаної територіальної громади. Команди виконали програму змагань, яка складалась із презентації команди, змішаної естафети та вікторини зі знань Олімпійського руху.

Всі команди показали високий рівень підготовленості та теоретичних знань. Перемогу святкувала команда Рунгурського ліцею, яка всього на два залікових бали випередила юних спортсменів із Княждвора, а третю сходинку заняли господарі майданчика, учні Печеніжинського ліцею.

Вітаємо переможця і призерів та бажаємо успіхів у подальших виступах на змаганнях та досягнення високих результатів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше