Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Жінка, яка зробила все, щоб Україна жила і була вільною

Новина
14.10.2022
Ювілейною медаллю Івано-Франківської обласної ради "80 років Української Повстанської Армії" нагороджено зв'язкову УПА Єфросинію Малиновську.
 
Єфросинія Петрівна народилася та проживає в с. Рунгури, зовсім юною чітко усвідомила, що готова на все заради рідної землі. Не одне життя врятувала принісши вчасно інформацію чи їжу для воїнів УПА, не зважаючи на те, що могла загинути сама.
Пані Єфросинія і зараз дуже переймається долею України, молиться за її захисників, чекає того моменту, коли буде знищено всіх окупантів.
 
Сьогодні зв'язкову на псевдо "Розетка" відвідали селищний голова Ігор Довірак та староста с. Рунгури Богдан Галіщук, подякували за її любов до України та побажали й надалі залишатися в доброму здоров'ї прикладом для молодого покоління.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше