Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Здійснюємо заходи для забезпечення стабільної роботи установ громади і надання послуг громадянам під час надзвичайних ситуацій

Новина
27.12.2022
В умовах повномасштабної війни й енергетичної кризи громада має бути готова забезпечити безперебійну роботу установ та організацій. Наявність альтернативних джерел живлення – обов’язкова умова, щоб продовжувати працювати в умовах відключень світла.
 
Особливо це важливо під час забезпечення проведення навчального процесу, щоб діти навчалися в теплих та світлих класах.
 
💬"Завдяки генератору ми можемо не турбуватися про те, що наші учні навчатимуться в холодних класах. Адже безпека та комфортні умови для навчання дітей для нас в пріоритеті", - розповіла директорка Малоключівської гімназії Ярослава Михалків.
Також генератором забезпечено ЗДО Гуцулочка. 💬"Генератор зараз нам дуже потрібен для підтримки тепломережі та водопостачання, щоб відновити навчально-виховний процес закладу", - говорить директорка Оксана Мацюк.
 
У разі надзвичайної ситуації генератори будуть використані для живлення мережі комунальних закладів Печеніжинської ТГ.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше