Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Здійснено передачу гуманітарної допомоги у вигляді продуктів харчування для підтримки Збройних сил України на виконання заходів із забезпечення національної безпеки і оборони на лініях фронту східних областей України

Новина
06.10.2022
Ще 7 квітня між Печеніжинською селищною радою та Повітовим пунктом гуманітарної допомоги в Паражині „Fundacja Dzień po dniu- pomagamy” Pomagamy - dzień po dniu Великопольського воєводства підписано «Угоду про можливість створення та функціонування пункту гуманітарної допомоги».
 
За цей час наші партнери неодноразово направляли допомогу в місцевий пункт гуманітарної допомоги Печеніжинської селищної територіальної громади. Зокрема, 6 жовтня, за підтримки країн Європейського союзу, Німеччини, а саме: компаній «MONOLITH» та «MIXMARKT», а також Республіки Польща, МІК Піосік і Місцевого пункту гуманітарної допомоги в Паражині „Fundacja Dzień po dniu- pomagamy” Pomagamy - dzień po dniu здійснено передачу гуманітарної допомоги у вигляді продуктів харчування.
 
Отримали консервні банки із супами, які зручні для швидкого приготування. Дані супи передаються виключно для підтримки Збройних сил України на виконання заходів із забезпечення національної безпеки і оборони на лініях фронту східних областей України у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України та цивільного захисту населення.
Зовсім скоро отримані консерви будуть доставлені у різні точки розташування ЗСУ.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше