Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання по визначенню індексу спроможності

Засідання
22.05.2020

? Вимірювання рівня спроможності місцевої влади (PMCI) - це визначення якісних результатів співпраці Програми DOBRE та громад-партнерів. Система вимірювання PMCI дає змогу побачити слабкі та сильні сторони місцевого самоврядування, визначити акценти і покращити результати.
Визначення Індексу здійснюється шляхом проведення опитування, аналізу розроблених документів, заповнення анкет.
?Сьогодні, 22 травня, робоча група Печеніжинської громади вчетверте, та цього року самостійно, під керівництвом неперевершеного програмного спеціаліста Програми DOBRE Марини Дудяк, розпочала визначати свій індекс спроможності.
?Нагадуємо, що Програма DOBRE щороку вимірює Індекс спроможності громад-партнерів за 20-ма показниками діяльності місцевого самоврядування. Основні характеристики, які оцінюють – лідерство та управління, надання послуг у громаді, управління фінансами та бюджетом, участь громадськості в процесах прийняття рішень.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше