Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання круглого столу на тему: «Безпека та якість освітнього процесу»

Засідання
29.08.2022
В засіданні взяли участь керівники закладів освіти, працівники відділу освіти та голова Печеніжинської селищної ради.
 
Новий навчальний рік, який незабаром розпочнеться стартуватиме у надскладних умовах воєнного стану в нашій державі та карантинних обмежень. Отже, головним питанням було організація якісного освітнього процесу в умовах воєнного стану та збереження життя і здоров’я усіх його учасників – як вихованців, учнів, так і всіх працівників закладів освіти.
 
Також під час засідання обговорено питання:
  • Організація виховного процесу в закладах освіти у 2022/2023 навчальному році;
  • Психосоціальна підтримка дітей та дорослих в умовах воєнного стану;
  • Організація харчування.
А завершуючи засідання, голова громади Ігор Довірак подякував всім керівникам та колективам закладів освіти за сумлінну підготовку до нового навчального року та повідомив, що ми разом докладаємо усіх зусиль для того, щоб новий навчальний рік стартував у безпечних умовах із забезпеченням високої якості організації освітнього процесу.
 
🇺🇦Вдалого старту та мирного неба над Україною!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше