Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Засідання
12.05.2021

Сьогодні під головуванням селищного голови Ігоря Довірака відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій "Про розвиток епідемічної ситуації на території Рунгурського старостинського округу Печеніжинської територіальної громади спричиненої коронавірусом COVID-19".

Відповідно до рішення комісії скасовано з 13 травня 2021 року вимоги попереднього протоколу щодо:

  • приймання відвідувачів у закладах громадського харчування (крім замовлень на виніс) і розважальних закладах;
  • заборони проведення масових заходів (релігійних, культурних, спортивних, соціальних тощо);
  • приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності.

Також нагадуємо, що на території області діють вимоги «жовтого» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Бережіть себе та будьте здорові!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше