Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання атестаційної комісії відділу освіти, молоді та спорту Печеніжинської селищної ради

Новина
04.04.2023
Сьогодні в залі засідань Печеніжинської селищної ради відбулось засідання атестаційної комісії відділу освіти, молоді та спорту Печеніжинської селищної ради.
 
Перед початком засідання селищний голова Ігор Довірак привітав та урочисто відзначив грамотами кращих педагогів, за високі досягнення у праці, які підготували переможців ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та обласного конкурсу хореографічних колективів.
Також подяку селищного голови оголошено учасниці фінального етапу І туру ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ - 2023». Після нагородження відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня керівників закладів освіти та педагогічних працівників.
Вітаємо з успішним проходженням атестації. Творчих здобутків у професійній діяльності.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше