Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Запрошуємо взяти участь у опитуванні домогосподарств щодо потенційних надлишків продукції в рамках ініціативи "Сади Перемоги"

Оголошення
22.06.2022
Шановні власники домогосподарств Печеніжинської територіальної громади!
Наша громада бере активну участь у Всеукраїнській ініціативі «Сади Перемоги» (https://sadyperemohy.org/), започаткованій проєктом міжнародної технічної допомоги «Супровід урядових реформ в України» (SURGe) спільно з Міністерством розвитку громад та територій України і Міністерством аграрної політики та продовольства України.
Розроблено Програму підтримки самозабезпечення харчовими продуктами на 2022-2024 роки, спрямованої на створення належних умов з вирощування, зберігання, переробки та реалізації сільськогосподарської продукції.
 
Просимо Вас взяти участь в опитуванні, яке проводиться з метою визначення ймовірних надлишків різних сільськогосподарських культур і продуктів, що можуть бути отримані у 2022 році жителями громади. Ваші відповіді допоможуть підготувати план подальших кроків з реалізації Всеукраїнської ініціативи «Сади Перемоги», зокрема в частині заготівлі та збуту харчових продуктів.
 
☝️Опитування анонімне, зазначити ПІБ чи контактні дані не потрібно. Щоб перейти до анкети натисніть тут 👇 https://docs.google.com/.../1EdRORsEh6U4E8onW.../viewform...
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше