Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Замість того, щоб читати нісенітниці з фейкових сторінок, постити неправду, займіться справді корисною справою

Новина
01.03.2022
Проводимо інформаційно-психологічну війну проти путінської агресії:
  1. Створюйте нові акаунти, заходьте у Google maps.
  2. Заходьте у Google maps.
  3. На мапі території РФ виберіть будь-який населений пункт (Москва, Санкт-Петербург, Брянск, Орел тощо), а в ньому популярні місця відвідування (ресторани, кінотеатри, торгово-розважальні центри, лікарні, бібліотеки, школи, університети та ін.). Наприклад: Брянск - Брянский государственный инженерно-технологический университет.
  4. З лівого боку знайдіть опцію “Оставить отзыв”, натисніть на неї, відкрийте та активізуйте усі п'ять зірочок, які стануть жовтими.
  5. У полі “Поделитесь впечатлениями об этом месте” залишить актуальну і правдиву інформацію про Війну - 2022, яку розв'язав путінський режим, з обов'язковим додаванням фото про військові злочини російської армії на кшталт “ХАРЬКОВ: ТАКАЯ "ИГРУШКА" РОССИЙСКОГО ГРАДА ПРИЗЕМЛИЛАСЬ НА ДЕТСКУЮ ПЛОЩАДКУ ВОЗЛЕ МИРНОГО ДОМА. СЛЕЗЫ НАШИХ ДЕТЕЙ УКРАИНЦЫ ВАМ НИКОГДА НЕ ПРОСТЯТ, ЕСЛИ ВЫ НЕ ВЫЙДЕТЕ НА УЛИЦУ С ПРОТЕСТАМИ!!!”
  6. Ці відгуки майже неможливо видалити. Нехай росіяни читають підготовлену Вами інформацію.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше