Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Замінюйте посвідчення водія за кілька кліків на дивані, в офісі, кафе — онлайн

Новина
24.05.2023
Можете подати заяву про заміну посвідчення в застосунку Дія та забрати готове водійське в сервісному центрі МВС. Або ж взагалі відмовитися від пластикового документа й отримати е-посвідчення водія.
Які причини заміни посвідчення водія❓
  • 🛞 втратили або пошкодили водійське
  • 🛞 змінили прізвище
  • 🛞 закінчився термін дії першого посвідчення у водія-новачка
  • 🛞 бажаєте обміняти пластик на діджитал
📲 Щоб скористатися послугою в застосунку Дія, пройдіть кілька простих кроків:
авторизуйтеся в застосунку 👉🏻 натисніть Послуги 👉🏻 клікніть Заміна посвідчення водія 👉🏻 виберіть причину заміни 👉🏻 виберіть сервісний центр, де зручно забрати документ 👉🏻 підтвердьте контактні дані та підпишіть заяву.
 
⏰ Після цього протягом 10 хвилин маєте оплатити послугу, інакше заява анулюється. І все — очікуйте запрошення до вибраного сервісного центру, щоб забрати нове пластикове посвідчення. Або ж просто зачекайте, коли Дія надішле push-сповіщення про готовність цифрового документа.
 
☝🏻 Оновіть застосунок, щоб послуга стала доступною.
 
Сервіс реалізовано Міністерством цифрової трансформації спільно з Міністерство внутрішніх справ, Головним сервісним центром та за підтримки Державна IT-компанія ДП Інфотех .
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше