Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Захід за участі Центру допомоги постраждалим від домашнього насильства "Карітас Коломия", служби у справах дітей, соціальних працівників та шкільних психологів

Новина
21.10.2021

Ситуація, коли насильство в сім’ях стало майже буденним явищем, завдає суспільству великої соціальної та моральної шкоди.

Тому одним з основних завдань органів держави, громадських організацій є протидія насильству в сім’ї, роз’яснення населенню про можливі наслідки вчинення насильницьких дій та попередження їх вчинення в майбутньому.

Сьогодні в приміщенні селищної ради відбувся захід за участі Центру допомоги постраждалим від домашнього насильства "Карітас Коломия", служби у справах дітей, соціальних працівників та шкільних психологів. В ході зустрічі обговорили виклики, які є перед суспільством, роздано інформаційно-просвітницькі матеріали, в яких роз’яснювалися види насильства та передбачена Законом відповідальність за його вчинення.

Надано номери безкоштовних та анонімних «Ліній довіри» з питань запобігання та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми та дискримінації за ознакою статі.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше