Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З самого ранку по всій території України завдаються масові удари. Кількість ракет надзвичайно велика, завдано удари по цивільних об'єктах та об'єктах критичної інфраструктури

Важлива інформація
10.10.2022
З самого ранку по всій території України завдаються масові удари. Кількість ракет надзвичайно велика, завдано удари по цивільних об'єктах та об'єктах критичної інфраструктури.
 
Закликаємо всіх максимально залишатися в укриттях. В житлових будинках є підвальні погреби, пивниці. Саме вони слугують надійним укриттям. Проте при можливості потрібно подбати про два виходи.
 
Також не потрібно забувати про правило 2 стін у будинку. Безпечно ховатися у місці, яке розташоване за другою від фасаду опорною стіною. Навіть якщо підвалу нема, то лишайтеся біля опірних стін – вони витримають.
 
🇺🇦Дякуємо силам протиповітряної оборони. Все буде Україна!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше