Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Різдвом Христовим!

Привітання
06.01.2020

Минув рік. Рік наших спільних переживань, спільних успіхів, боротьби і перемоги. Рік нашого поступу вперед. Кожен наступний рік – це рік сподівань і мрій, рік впевненості в майбутньому.

У ці святкові дні, дякую усім жителям, які щоденною працею роблять нашу громаду кращою. Любов до рідного села, прагнення зробити його найкращим, будуть головною опорою для нас й у новому 2020 році.

Дорогі жителі та гості, звертаюся до вас із найщирішими побажаннями міцного здоров’я, родинного тепла та злагоди, щирих думок та помислів, оптимізму та незгасимої віри у власні сили та можливості, нехай усі невдачі та неприємності залишаться за порогом старого року, а новий принесе натхнення, наснагу та сили для здійснення усіх задумів та планів.

Особливі вітання всім нашим землякам, які змушені зустрічати свята далеко від своїх домівок, в окопах і бліндажах, на бойовому посту, виконуючи благородну місію по захисту держави.

Хай Різдвяна зоря запалить у серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії!

Нехай буде мир і добробут у кожній оселі!

З Різдвом Христовим!

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше