Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З нагоди 5-ої річниці Національної поліції України кращим працівникам вручили відзнаки

Новина
03.07.2020

Сьогодні 03 липня на території внутрішнього двору Коломийського відділу поліції голова Печеніжинської ОТГ Ігор Довірак, голова Коломийської РДА Любомир Глушков, голова Коломийської районної ради Роман Дячук та голови об’єднаних територіальних громад привітали особовий склад Коломийського відділу поліції з нагоди 5 річниці Національної поліції України.

На сторожі порядку нашої громади стоять дільничні інспектори: капітан поліції Петро Михайлюк, лейтенанти поліції Володимир Гуцуляк і Олег Ілюк, які теж нагороджені грамотами Печеніжинської селищної ради ОТГ за високий професіоналізм, відповідальне несення служби і забезпечення громадського правопорядку на території громади та з нагоди відзначення Дня Національної поліції України.

Дякуємо за сумлінну та професійну працю!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше