Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем Збройних сил України!

Привітання
06.12.2021
Сьогодні День Збройних сил України. Це свято вже традиційно розглядається українцями ширше. Люди усвідомлюють, що наші Збройні сили – це справжня гарантія державного суверенітету.
 
Вже восьмий рік українські воїни стримують агресію проти нашої держави. Роблять це віддано, хоробро й маючи безумовну моральну перевагу: наші чоловіки та жінки у лавах Збройних сил захищають свободу та вільне майбутнє українського народу. Ми завжди будемо вдячні їм за службу.
 
Українці завжди пам'ятатимуть наших воїнів, які віддали життя за Україну, захищаючи справедливу долю для нашого народу. Повага до подвигу наших героїв є абсолютною на всій території держави.
 
Слава Україні! З Днем Збройних сил!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше