Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем молоді!

Привітання
28.06.2020

Щорічно в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли хлопці та дівчата вступають у самостійне життя, ухвалюють свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.

Молодість – безцінний дар, його треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної пори життя.
Хлопці та дівчата, будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє. Важливо правильно скористатися всіма перевагами вашого прекрасного віку. Сьогодні ваш час!
З Днем молоді!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше