Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Яка вартість пробного ЗНО?

Освіта
12.12.2019

Регіональні центри оцінювання якості освіти визначили вартість проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

Вартість послуги залежить від витрат, пов’язаних з друком і комплектуванням тестових матеріалів, транспортних витрат (доставка матеріалів, послуги спецзв’язку), оплати праці працівникам, залученим до організації та проведення пробного ЗНО, тому ціна проведення одного пробного тестування дещо різниться в регіональних центрах.

Вінницький РЦОЯО 150 грн.
Дніпропетровський РЦОЯО 138 грн.
Донецький РЦОЯО 144 грн.
Івано-Франківський РЦОЯО 142 грн.
Київський РЦОЯО 150 грн.
Львівський РЦОЯО 150 грн.
Одеський РЦОЯО 138 грн.
Харківський РЦОЯО 141 грн.
Херсонський РЦОЯО 145 грн.

Нагадаємо, реєстрація для участі в пробному ЗНО триватиме з 3 по 24 січня 2020 року. Кожен охочий зможе зареєструватися для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 21 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов – 28 березня. У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

Докладніше у розділі «Пробне ЗНО».

ДЖЕРЕЛО

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше