Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Як це – бути мамою Героя?

Новина
24.08.2022

Мама, яка знає, заради чого син пішов на війну. Вона не зупиняє його, а приймає рішення дитини, як належне, і підтримує його. Вона радіє перемогам, тримає у таємниці всі секрети та чекає, коли ж він повернеться додому. Мама Героя пишається здобутками та з оптимізмом підписує фото з вручення ордену “За мужність” ІІІ ступеня: “Зеленський забіг у госпіталь, щоб познайомитися з Юрком і переконатися, що ліва рука в сина вже працює”.

Як це – бути мамою Героя, дізнавався Інформатор у Лесі Андріївни Басацької – неньки Юрка Вовкогона.

Ми зустрілися з пані Лесею в Печеніжинському ліцеї, де вона з нетерпінням чекає на зустріч зі своїми учнями. Розпитали про дитинство Юрка, його юність, громадську активність. Дізналися, як він пішов на війну. Обговорили ставлення мешканців села до їхньої сім’ї. 

Джерело

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше