Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Врятуй світ! Все починається з тебе

Освіта
10.02.2020

7 лютого 2020 року в закладах освіти Печеніжинської ОТГ були проведені заходи на тему: «Врятуй світ! Все починається з тебе».

Вихованці Печеніжинського закладу дошкільної освіти «Гуцулочка»  групи «Віночок» на відкритому занятті ділилися досвідом, розповідали, що кожен може зробити заради збереження довкілля, а саме - правильно сортувати побутове сміття, щоб  турбота про збереження природи стали рисами характеру кожної людини.

Відкритий урок показали учні  1-Б класу Нової української школи Сопівського ліцею, на якому  вчилися правильно сортувати побутові відходи, не смітити і не спалювати сміття.

Метою заходів  є формування природничо-екологічної компетенції дошкільника, екологічної культури та засвоєння екологічних знань учнів початкової школи.

В даних заходах взяли участь: О.А .Форкуца - головний спеціаліст відділу загальної середньої  та дошкільної освіти департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської  ОДА, П.М. Кульба -  начальник відділу економіки природоохоронної діяльності, екологічного моніторингу, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації, управління екології та природних ресурсів Івано-Франківської  ОДА та Яніна Лучейко - засновниця організації «Зелене серце Карпат» ,ініціаторка руху «Верховина сортує сміття.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше