Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Містечко Печеніжин прикрашає новий в'їзний знак

Новина
01.08.2019

Перше, що бачить людина, потрапляючи до будь-якого міста, селища чи села – це в’їзний знак, який служить не тільки естетично привабливим елементом, а й своєрідним інформаційним щитом, що надає певну відомість про населений пункт. Тепер і Печеніжин має неймовірно гарний в’їзний знак, який виготовлено та встановлено за кошти  відомого прикарпатського підприємця та мецената Гладуняка Дмитра Васильовича.

Дмитро Гладуняк уродженець селища Печеніжин, заслужений працівник сільського господарства України. Людина надзвичайно доброзичлива, яка володіє безцінним даром – любов’ю до ближніх та рідного краю.

Щиро дякуємо Вам, Дмитре Васильовичу, за вагомий внесок у розвиток маленького містечка Печеніжин, яке тепер прикрашає новий в’їзний знак. Ми високо цінуємо Вас і Вашу допомогу.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше