Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Витяг з реєстру територіальної громади

ЦНАП
09.05.2024

Витяг з реєстру територіальної громади – документ у паперовій або електронній формі, що підтверджує відомості про місце проживання (перебування) особи або інформацію про відсутність таких відомостей на дату та час формування витягу.

Витяг з РТГ формується у довільній формі, придатній для сприйняття її змісту, разом з унікальним електронним ідентифікатором (QR-кодом) та зберігається у кабінеті громадянина на Порталі Дія.

Нагадуємо та звертаємо вашу увагу, що чинним законодавством не передбачено проставляння штампу про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання після 01.12.2021 року, в тому числі на вимогу, - до паспорта громадянина України у формі книжечки.

Витяг з РТГ можна отримати ОСОБИСТО у відділі надання адміністративних послуг Печеніжинської селищної ради або самостійно згенерувати у мобільному застосунку Дія.

Для того, щоб самостійно згенерувати витяг у мобільному застосунку Дія, потрібно:

  1. Оновити застосунок Дія та натиснути «Послуги».
  2. Обрати пункт «Довідки та витяги».
  3. Обрати «Витяг про місце проживання».
  4. Натиснути «Замовити витяг».

Дія зробить запит до реєстру та сформує pdf-документ, який потрібно завантажити протягом 24 годин. Разом з тим, батьки можуть також замовити у застосунку і витяг про місце проживання своїх неповнолітніх дітей. У разі з’ясування неактуальних даних або помилкових відомостей у витязі, необхідно звернутися до відділу надання адміністративних послуг Печеніжинської селищної  ради (селище Печеніжин вул. Незалежності, 15, тел. 03433 64202) з оригіналами документів, що посвідчують чинність інформації, – з метою актуалізації персональних даних в реєстрі територіальної громади.

Помилка буде виправлена і особа зможе формувати актуальний витяг про реєстрацію місця проживання самостійно через мобільний застосунок Дія.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше