Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Віталія Филипів – Чемпіонка України

Спорт
26.03.2021
У м. Чернігів відбулися змагання Чемпіонату України з важкої атлетики серед спортсменів віком до 20 років. У Чернігові спортсмени змагаються за право представляти Україну на чемпіонаті Європи, який відбудеться у Фінляндії.
 
Узмаганнях взяли участь понад 200 спортсменів з 22 областей України. Серед учасників змагань була і жителька с. Сопів Печеніжинської територіальної громади Віталія Филипів, яка представляла команду Івано-Франківської області (вихованка ДЮСШ м. Коломия).
 
Спортсменка виборола золоту медаль у вправі «ривок» з результатом 80 кг, здобула срібну нагороду у вправі «поштовх» - результат 96 кг, а також перемогла за сумою балів здобутих у двох вправах – 196 кг.
 
?Вітаємо Віталію з перемогою на Чемпіонаті України та бажаємо успіхів у майбутньому.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше