Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбувся конкурс на посаду директора Малоключівської гімназії

Новина
12.08.2021

У Печеніжинській селищній раді 11 серпня 2021 року відбувся конкурс на посаду директора Малоключівської гімназії.

Конкурс відбувся у три етапи:

  • І етап– перевірка знань законодавства у сфері  загальної середньої освіти, зокрема законів України «Про освіту», «Повну загальну середню освіту», та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти.
  • ІІ етап– перевірка професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання.
  • ІІІ етап– представлення публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти та надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

За результатами трьох етапів випробування конкурсна комісія визначила  переможцем конкурсу на посаду  директора Малоключівської гімназії  Михалків Ярославу Юріївну  та укладено із нею строковий трудовий договір строком на 2 роки.

Щиро вітаємо  Михалків Ярославу Юріївну та бажаємо їй  міцного здоров’я, сил, терпіння і успіхів на новій посаді.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше