Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Важливо! При посиленні карантину заклади освіти працюватимуть лише за умови наявності 80% вакцинованого персоналу

Новина
10.08.2021
У разі переходу області до жовтого, помаранчевого чи червоного карантинного рівня епідемічної безпеки для роботи закладу освіти потрібно мати мінімум 80% повністю вакцинованого персоналу. Про це йдеться у постанові “Про внесення змін до Національного плану вакцинопрофілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2, на період до 31 грудня 2021 року”, яку ухвалив Кабінет Міністрів України 28 липня.
 
?“Однією з важливих новацій стають правила роботи закладів освіти в умовах карантину. В разі виходу регіону з зеленої зони, тобто потрапляння в жовту, помаранчеву чи червону, задля роботи закладу освіти потрібно мати мінімум 80% повністю вакцинованого персоналу”, - говорить Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.
 
‼️Важливо, що вакцинація залишається найважливішим інструментом запобігання нових захворювань і смертей, а також боротьби з пандемією. Тільки так освітяни знову зможуть повернутись до звичного життя і навчання.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше