Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Україні створили портал "Поряд", за допомогою якого будь-хто може просити про допомогу та надавати її без посередників

Новина
23.06.2022
Щоб отримати допомогу, заходьте на портал poryad.in.ua, натискайте кнопку «Потрібна допомога» й заповнюйте коротку форму. Аби допомогти іншим, в рядку пошуку на сайті оберіть свій регіон – і ви побачите тих, кому потрібна допомога. Усі запити зручно відсортовані по категоріях: їжа, одяг, транспорт, ліки, консультації, інше.
 
“Поряд” – це портал, що єднає українців. Його мета проста: зробити так, щоб той, хто потребує допомоги, отримав її від тих, хто поряд. Без десятків волонтерських чатів в кожному населеному пункті України.
 
“Поряд” – це про пряме волонтерство без посередників. Кожен сам вирішує кому і як допомогти. Жодних посередників чи ботів, тільки живі люди з реальними запитами.
Будь поряд - https://poryad.in.ua/
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше