Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Княждвірському ліцеї відкрили котельню, що використовує альтернативні джерела палива

Новина
16.10.2022
Котельня забезпечуватиме теплом учнів школи та вихованців дитячого садочка. Зважаючи на обстріли зі сторони російської федерації по критичній інфраструктурі ми маємо бути готові до різних сценаріїв. Завдяки котельні на твердопаливному котлі тепер можна бути впевненими у забезпеченні теплом навчального закладу.
 
Опікується котелнею підприємець з багаторічним досвідом Юрій Сметанюк та працівники ліцею. Пан Юрій забезпечував теплом не один заклад Коломийщини, тепер під його керівництвом функціонуватиме сучасна котельня в Княждворі.
 
Освятив приміщення настоятель храму с. Княждвір о. Ігор Сас-Жураковський, селищний голова Ігор Довірак подякував за відмінну роботу та побажав вдалого опалювального сезону.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше