Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В День пам’яті та перемоги у Другій світовій війні, ми вшановуємо кожного, хто боровся з нацизмом

Новина
08.05.2024
В День пам’яті та перемоги у Другій світовій війні, ми вшановуємо кожного, хто боровся з нацизмом. Не менше заслуговують на увагу та пам’ять мирні цивільні люди, які загинули або постраждали від бойових дій та окупації їхніх міст і сіл, діти війни, примусові робітники. Адже війна – це не лише танки, гармати й масштабні бої. Це – долі, мільйони маленьких і великих людських бід, які тривали роками.
 
Сьогодні українці зі зброєю в руках продовжують захищати не тільки свою країну, а і Європу. Щоденно в боротьбі, щоб знищити підступні плани ворога, щоб повернути свої землі та убезпечити свій народ.
 
Біля символічних могил та меморіальних комплексів полеглим у Другій світовій війні в селищі Печеніжин та селах громади сьогодні вшановували пам'ять всіх жертв війни та тих, хто віддав життя за Україну у всі часи боротьби. Помолилися за тих, чиє життя обірвалося на полі бою та тих, хто загинув в окупації.
Пам’ять жива!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше