Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага! З 00:00 і протягом доби 16 травня будуть діяти ГПВ

Оголошення
15.05.2024
‼️Завтра будуть введені графіки погодинних вимкнень, які вже вводилися у 2022-2023 році. ГПВ доводяться до всіх споживачів, окрім об’єктів критичної інфраструктури, в обсязі 6 черг. Щоб дізнатися, в які години буде відсутнє світло за вашою адресою, необхідно знати свою чергу погодинних вимкнень.
 
✔️Дізнатися свою чергу можна на сайті (головна сторінка - графіки погодинних вимкнень) або за посиланням https://svitlo.oe.if.ua/. Для цього потрібно ввести номер особового рахунку або свою адресу. Отримати інформацію про номер черги можна також у Viber-боті (https://chats.viber.com/oeifuabot): головне меню – відсутнє світло – черга вимкнень.
 
⚡️Надалі інформувати про введення графіків будемо на наших офіційних каналах у Telegram і Viber. Тож закликаємо бути підписаними на ці канали інформування:

Джерело: Прикарпаттяобленерго

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше