Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага! Штормове (метео) попередження

Важлива інформація
31.01.2020

Управління з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації інформує, що 01–03 лютого на ріках басейну Прута очікується формування талодощового стоку з поступовим підйомом рівнів води на 0,3-1,0м, над рівнями 31 січня станом на 08.00 годину, в гірській частині послаблення льодового покриву, місцями його руйнування, льодохід, на окремих ділянках можливе утворення заторів льоду з різким коливанням рівнів води.

01–03 лютого на ріках басейну Дністра очікується підйомом рівнів води на 0.3–0.8м, над рівнями 31 січня станом на 0800 годину, місцями льодохід.

В найближчу годину із збереженням до кінця дня 31 січня по області очікується посилення південно-західного вітру 25-30 м/с. (СМЯ 2) 2 рівень небезпечності, помаранчевий. Протягом доби 01 лютого по області та місту очікується посилення західного вітру 15-20 м/с. (НМЯ 1) 1 рівень небезпечності жовтий.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше