Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага! Громадські слухання!

Громадські слухання
03.04.2020

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись рішенням селищної ради об’єднаної територіальної громади від 13.12.2019 №2563-43/2019 «Про затвердження Положення про громадські слухання в селах та селищі Печеніжинської об’єднаної територіальної громади», подання провідного спеціаліста відділу земельних відносин виконавчого комітету Печеніжинської селищної ради об’єднаної територіальної громади Галини Чуйко.

  1. Провести громадські слухання на тему: «Про затвердження проекту детального плану території земельної ділянки на будівництва водозабірної свердловини для «Нове будівництво інженерних мереж для дитячого садка на 60 місць на вул. Січових Стрільців в селі Сопів Коломийського району Івано-Франківської області» (далі – слухання) 02.05.2020 о 14:00 у приміщенні будинку культури села Сопів Печеніжинської селищної ради об’єднаної територіальної громади, за адресою: с.Сопів, вул.Стефаника, 40.
  2. Розглянути питання: «Про затвердження проекту детального плану території земельної ділянки на будівництва водозабірної свердловини для «Нове будівництво інженерних мереж для дитячого садка на 60 місць на вул. Січових Стрільців в селі Сопів Коломийського району Івано-Франківської області».

Терміни ознайомлення з проектом – до 01.05.2020р. включно.

Інформація за телефоном (03433) 9-15-56.

Пропозиції подаються у вищевказаний термін до села Сопів старостинського округу Печеніжинської селищної ради об’єднаної територіальної громади у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я, та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше