Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага! Громадські слухання!

Громадські слухання
15.07.2020

Провести громадські слухання 26.07.2020р. о 1300 у приміщенні будинку культури села Сопів Печеніжинської селищної ради об’єднаної територіальної громади, за адресою: с.Сопів, вул.Стефаника, 40. на тему:
1.1. «Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0174 га, га яка розташована в селі Сопів вул. Автомобільна Печеніжинської об’єднаної територіальної громади в межах населеного пункту для сінокосіння та випасання худоби гр. Гніда Ользі Вікторівні» (далі – слухання).
2. Розглянути питання:
2.1. «Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0174 га, га яка розташована в селі Сопів вул. Автомобільна Печеніжинської об’єднаної територіальної громади в межах населеного пункту для сінокосіння та випасання худоби гр. Гніда Ользі Вікторівні».
Терміни ознайомлення з проектами – до 25.07.2020р. включно.
Інформація за телефоном (03433) 9-15-56.
Пропозиції подаються у вищевказаний термін до села Сопів старостинського округу Печеніжинської селищної ради об’єднаної територіальної громади у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я, та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства.
3. Затвердити склад організаційного комітету з підготовки та проведення громадських слухань на тему:
3.1. «Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0174 га, га яка розташована в селі Сопів вул. Автомобільна Печеніжинської об’єднаної територіальної громади в межах населеного пункту для сінокосіння та випасання худоби гр. Гніда Ользі Вікторівні».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше