Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага! Громадські слухання!

Громадські слухання
03.04.2020

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись рішенням селищної ради об’єднаної територіальної громади від 13.12.2019 №2563-43/2019 «Про затвердження Положення про громадські слухання в селах та селищі Печеніжинської об’єднаної територіальної громади», подання провідного спеціаліста відділу земельних відносин виконавчого комітету Печеніжинської селищної ради об’єднаної територіальної громади Галини Чуйко та заявників щодо виділення земельних ділянок.

  1. Провести громадські слухання на тему: «Про обговорення виділення земельних ділянок у селі Сопів із земель запасу згідно поданих заяв» (далі – слухання) 02.05.2020 о 14:00 у приміщенні будинку культури села Сопів Печеніжинської селищної ради об’єднаної територіальної громади, за адресою: с.Сопів, вул.Стефаника, 40.
  2. Розглянути питання: «Про обговорення виділення земельних ділянок у селі Сопів із земель запасу згідно поданих заяв».

Терміни ознайомлення з проектом – до 01.05.2020р. включно.

Інформація за телефоном (03433) 9-15-56.

Пропозиції подаються у вищевказаний термін до села Сопів старостинського округу Печеніжинської селищної ради об’єднаної територіальної громади у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я, та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше