Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України від 04.08.2021 № 803 "Деякі питання соціальної підтримки багатодітних сімей"

Новина
11.08.2021
Постановою передбачено виплату одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року (далі – одноразова грошова допомога) у сумі 2 000 гривень на кожну дитину, яка станом на 1 серпня 2021 року має вік 6–18 років (включно). Тобто 01 серпня поточного року вік дитини має бути від повних 6 років до 18 років (включно).
 
Виплата одноразової грошової допомоги проводиться органами соціального захисту населення за матеріалами справ одержувачів державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям з числа багатодітних сімей без звернення батьків. При цьому одержувачі такої допомоги визначаються станом на 01.08.2021.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше