Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Урочистий захід з нагоди святкування Дня працівників освіти в Коломийському академічному обласному драматичному театрі ім. І. Озаркевича

Новина
30.09.2021
З нагоди святкування Дня працівників освіти в Коломийському академічному обласному драматичному театрі ім. І. Озаркевича відбувся урочистий захід, який зібрав працівників освітянської галузі Печеніжинської громади.
 
З професійним святом педагогів та вихователів вітали селищний голова Ігор Довірак, начальник відділу освіти, молоді та спорту Михайло Яворський, секретар ради Олександра Дудінчук та голова Коломийської районної організації профспілки працівників освіти і науки України Олена Бакай.
 
Кращих педагогів було відзначено грамотами департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації, спільною грамотою голови Івано-Франківської ОДА та голови обласної ради, грамотами голови Печеніжинської селищної ради територіальної громади.
 
Після урочистостей всі змогли насолодитися переглядом вистави «Три ідеальних подружжя».
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше