Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Участь в Медійному онлайн-марафоні "Гендерно орієнтоване врядування – це #ДОБРЕ"

Новина
11.12.2021
Представниця Печеніжинської селищної ради Олександра Дудінчук взяла участь в Медійному онлайн-марафоні "Гендерно орієнтоване врядування – це #ДОБРЕ".
Це важлива й надихаюча подія для тих, хто просуває питання рівних прав і можливостей не лише на державному рівні, а й безпосередньо у громадах.
 
Під час Медійного марфону Олександра Василівна поділилася практиками впровадження гендерної орієнтованого врядування та просуванням політики гендерної рівності.
На марафоні говорили також і про те, чому гендерно орієнтоване врядування має стати національним пріоритетом та як впроваджується політика гендерної рівності на державному та місцевому рівнях.
 
☝️ Також під час Медійного марафону відбулися презентації двох нових онлайн-курсів: "Гендерно орієнтоване врядування» та "Жіноче лідерство та політична участь жінок"

🗳А героїні спецпроєкту “Шлях жінки у політику” розповіли про жіноче лідерство на місцевому рівні.

☝️Рубрика" Гендерна рівність" на сайті ТГ https://pnotg.gov.ua/gender-equality
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше