Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Печеніжинському ліцеї діє гурток LEGO-робототехніки

Освіта
29.03.2023
Під керівництвом Мар'яни Федус діти вчаться конструюванню та моделюванню із конструктором LEGO. Вони розвивають просторову уяву, мислення, дрібну моторику рук, вчаться працювати зі схемами. Але це не простий конструктор, в наборах також є мотори, сенсори, які розпізнають світло та колір, ультразвукові датчики відстані, гіроскоп, кнопки керування та хаб, на який учні записують програми і відповідно керують сконструйованими моделями.
 
Хлопці та дівчата навчаються алгоритмуванню та програмуванню у середовищі SPIKE. Під час підготовки до змагань та конкурсів юні дослідники також розвивають свої лідерські якості, вчаться працювати в команді, допомагати іншим та шукати інноваційні рішення.
Джерело: Печеніжинський ліцей
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше