Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Печеніжин завітала делегація з ґміни Триньча

Новина
09.08.2019

Сьогодні, 09 серпня, у Печеніжинську об'єднану територіальну громаду в рамках Угоди про дружбу і співробітництво прибула делегація із ґміни Триньча (Польща).

З вітальним словом до польських гостей звернувся селищний голова Ігор Довірак, висловивши сподівання, що знайомство з Печеніжинською громадою подарує багато нових вражень і найкращих спогадів. Окрім цього, Ігор Довірак зазначив, що для Печеніжинської громади міжнародна співпраця дає можливість знайомитися з процесами європейського розвитку громад, запозичувати досвід вдосконалення і налагодження життя у громаді. А головне, інтегрувати молодь, залучати її вивчати культуру європейських країн, знайомитися з європейськими цінностями, а також ділитися своїми надбаннями, досягненнями і традиціями.

Нагадуємо, що з 2016 року триває співпраця між Печеніжинською об’єднаною територіальною громадою і ґміною Триньча Пшеворського повіту Підкарпатського воєводства. Цього року дитяча футбольна команда нашої громади, по запрошенню війта Ришарда Єндруха, відвідали ґміну Триньча (Польща), де безкоштовно відпочивали та оздоровлювались.

Сподіваємося на подальшу співпрацю з ґміною Триньча.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше