Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У міжнародний День друзів, 9 червня, на знак пошани і поваги Поляків до України до нас завітали друзі із Повітового пункту гуманітарної допомоги в Поражині Новотомиського повіту Великопольського воєводства Республіки Польща.

Новина
10.06.2022
У міжнародний День друзів, 9 червня, на знак пошани і поваги Поляків до України до нас завітали друзі із Повітового пункту гуманітарної допомоги в Поражині Новотомиського повіту Великопольського воєводства Республіки Польща. Вони одні із перших днів налагодили співпрацю із Печеніжинською селищною радою.
 
Висловлюємо щиру подяку Пану Кшиштофу ПІОСІКУ за багаторазову доставку до смт. Печеніжина гуманітарної допомоги за власний кошт та організацію збору допомоги в Польщі, Голландії, Франції, Німеччині, Мірику КОЗЛОВСКІ - кординатору пункту допомоги в Новотомиському повіті, Alexandre GACHELIN, Boqus ZITARSKI, Liliani KONIECZNA, Radziu WACHOWIAK, Paulina SZCZESNY, Оксані Петровській, всім волонтерам та людям доброї волі, які допомагають Україні.
 
Разом переможемо 🇺🇦
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше