Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У 2020 році зросли штрафи для роботодавців

Новина
30.01.2020

У зв'язку зі збільшенням з 1 січня 2020 року мінімальної заробітної плати (4723 грн.), зросли штрафні санкції для роботодавців за порушення законодавства про працю.

Зокрема, за допуск до роботи без оформлення трудового договору, оформлення працівника на неповний робочий час при фактичній повної зайнятості, виплату заробітної плати без нарахування і сплати єдиного соціального внеску і податків накладається штраф у розмірі 141 690 грн.

За порушення термінів виплати зарплати та інших виплат, передбачених законодавством про працю, більш ніж на один місяць, або виплату не в повному обсязі - 14 169 грн.

За недотримання мінімальних державних гарантій в оплаті праці - 47 230 грн.

За недотримання встановлених законом гарантій і пільг мобілізованим працівникам - 47 230 грн.

За недопущення до проведення перевірки з питань дотримання законодавства про працю, перешкоджання проведенню - 14 169 грн.

За перешкоджання при проведенні перевірки з питань виявлення порушень щодо законодавства про працю - 472 300 грн.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше