Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Туристичні змагання в Княждворі

Спорт
01.04.2019

В спортивній залі Княждвірського ліцею відбулись змагання з техніки пішохідного туризму по 2 дистанціях:

1) особистій смузі перешкод в двох вікових групах та окремо серед хлопців і дівчат;

 2) зв'язки, окремо чоловічі і змішані.

Усього в змаганнях взяли участь 7 команд, з них вихованці Центру дозвілля дітей та юнацтва Печеніжинської ОТГ,  а саме команда Княждвірського ліцею під керівництвом Василика Тараса Михайловича. 

Протягом двох днів в спортивному залі панувала дружня атмосфера, учасники демонстрували свої вміння, витримку та показували свої найкращі якості. Для більшості дітей – це були їхні перші змагання і тут вони вчились переборювати свої переживання та емоції.

Вдалий виступ Княждвірського ліцею приніс наступні результати:

-   переможці і призери в особистій смузі перешкод: Бакай Мар'яна – 1 місце мол. гр., Василинчук Іванна – 3 місце мол. гр., Скварчинський Максим – 1 місце мол. гр., Дяків Сергій – 2 місце мол. гр., Ясінська Вікторія – 1 місце ст. гр., Кіндрейчук Святослав – 1 місце ст. гр., Лесюк Максим – 3 місце ст. гр..

-   у зв'язках: Беркещук Микола та Струтинський Артур – 1 місце, Лесюк Максим та Івасюк Олег – 3 місце. Ясінська Вікторія і Кіндрейчук Святослав здобули 2 місце в змішаних зв'язках.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше