Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Турбота про родину Героя

Новина
24.06.2024
В Коломийському районі продовжується реалізація соціального проекту «Турбота про родину Героя», ініційованого головою обласної державної адміністрації Світланою Онищук.
В рамках співпраці Городенківської і Печеніжинської громад, з ініціативи райдержадміністрації, для родин загиблих Захисників Городенківщини було проведено екскурсії в ботанічний заказник загальнодержавного значення «Княждвірський», історико-краєзнавчий музей Олекси Довбуша, музей музичних інструментів родини Сметанюків в Печеніжині. Тут на різних музичних інструментах діти та власники музею спільно виконали пісню-хіт Євробачення 2022 «Стефанія».
 
Також учасники екскурсії в храмі Святого Архистратига Михаїла взяли участь в Богослужінні за Захисників і Захисниць нашої держави.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше