Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги відвідувачів ЦНАП

ЦНАП
27.03.2019

Зверніть Вашу увагу, що відповідно до  рішення сесії селищної ради  від 18.03.2019 №2118-36/2019 «Про внесення змін до переліку адміністративних послуг, які надаються через центр надання адміністративних послуг Печеніжинської селищної ради ОТГ»,  збільшено перелік адміністративних послуг, а саме:

-присвоєння поштової адреси об’єкту нерухомого майна;

-присвоєння статусу особи  гірського населенного пункту;

-внесення до паспорта громадянина України відомостей про зміну нумерації будинків, перейменування вулиць (проспектів, бульварів, площ, провулків, кварталів тощо), населених пунктів, адміністративно-територіальних одиниць, змін в адміністративно-територіальному  устрої.

На кожну послугу розроблені і затверджені інформаційні картки,  які оприлюднені на офіційному сайті громади за посиланням https://pnotg.gov.ua/static-pages/group/tsnap, також за посиланням Ви отримаєте інформацію про перелік послуг ЦНАП та умовами їх надання.

Робота Центру надання адміністративних послуг Печеніжинської селищної ради ОТГ спрямована на забезпечення якісного рівня обслуговування відвідувачів.

ЦНАП – «Ми працюємо для Вас!»

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше