Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбувся тренінг: «Знання та навики щодо окремих адміністративних послуг та їх груп»

ЦНАП
18.06.2019

13-14 червня у приміщенні Печеніжинської селищної ради ОТГ проведено п'ятий модуль навчального тренінгу «Знання та навики щодо окремих адміністративних послуг та їх груп» у рамках Програми «U-LEAD з Європою».

На навчанні були присутні старости сіл об'єднаної територіальної громади та спеціалісти, які надають адміністративні послуги суб'єктам звернення.

На протязі двох днів тренеркою Івано-франківського ЦНАП Олександрою Прусак були прочитані лекції та проведені практичні вправи по темах: реєстрація та зняття з реєстрації місця проживання громадян, реєстрація актів цивільного стану, державна реєстрація юридичних та фізичних осіб, соціальні адміністративні послуги, державна реєстрація речових прав на нерухоме майно, земельні питання.

Під час проведення тренінгу були обговоренні проблемні питання, які виникають на місцях при роботі із суб'єктами звернення.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше