Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Свій 100-літній ювілей сьогодні святкує жителька села Княждвір Григорець Марія Дмитрівна

Привітання
06.01.2024
Марія Дмитрівна є очевидицею багатьох історичних подій минулого століття. На її долю випало чимало випробувань, жінка пережила голод, війну, вона ніколи не могла б подумати, що страшна війна знову ступить на українську землю. На життєвій стежці часом бувало дуже важко, але любов до життя, до праці завжди допомагала у особливо скрутні періоди. Все життя жінка пропрацювала в колгоспі, своїми руками збудувала хату, часто доводилося працювати вночі, щоб мати свою оселю.
 
Доля нагородила ювілярку дочкою, чотирма онуками та дванадцятьма правнуками. Свій 100-літній ювілей зустрічає в колі своїх рідних в доброму настрої, багато колядує та посміхається.
 
Довгожительку привітали з поважною датою голова селищної ради Ігор Довірак, представник Коломийської військової адмістрації Богдан Колодніцький, працівники старостинського округу.
 
Гості побажали ювілярці здоров’я, душевного спокою і тепла.
А пані Марія побажала кожному радості та миру.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше